In samenwerking met www.oefenruimte.nu

DRUMMER

Mijn naam is Wesley Gerrits, 31 jaar en geboren en getogen in Nijmegen. Ik ben opgegroeid in een muzikaal gezin. Mijn vader heeft altijd als professioneel drummer gewerkt en zodoende had ik het geluk dat er altijd een drumstel bij ons op zolder stond.


Op een dag ben ik er maar eens achter gaan zitten omdat ik het allemaal toch wel erg interessant vond om m'n vader bezig te zien. Al snel sleepte ik de CD speler mee naar boven om vervolgens urenlang achter dat drumstel te zitten.


Daar ontstond mijn passie voor drummen en muziek. Ik was niet weg te slaan achter dat drumstel op onze zolder. Destijds ook wel eens een bloemetje naar de buren gebracht als bedankje/excuses..


Naarmate ik ouder werd en ik de nodige drumlessen had gehad, ging ik naar de destijds bekende jamsessies om met verschillende muzikanten live te kunnen spelen. Door dit te doen heb ik geleerd om niet alleen beter te drummen, maar ben ik vooral ook ecbt muziek gaan leren begrijpen en voelen. Ik kwam al snel in verschillende bands terecht. Van coverbands tot eigen werk projecten en tribute bands.


Qua muziekstijl heb ik een grote liefde voor funk en soul muziek, maar ik ben ook goed te vinden in de pop en rock. Ik zie mijzelf als een veelzijdige drummer en iemand die de groove en het muziekaspect op de eerste plaats zet. Voor een strakke groove en een juiste muzikale interpretatie kan ik aan veel wensen voldoen.

WESLEY GERRITS

DRUMMER EN DRUMDOCENT


Soul, funk, pop, rock

© Wesley Gerrits

    Website door: Emmie te Pas